Velkommen til Socialdemokratiets webshop

Se en præsentation af webshoppen i vores intro-video

 

Vigtigt!

Husk at tilmelde dig webshoppen, inden du går i gang med at bestille dit kampagnemateriale. Tilmelding i øverste, højre hjørne.

 

En samlet bestilling til flere kandidater

Hvis du ønsker at bestille for flere kandidater samtidig, så kontakt os på webshop@kailow.dk eller ring på 38 76 02 02, så fremsender vi dig et samlet tilbud. Du vil samtidig blive oprettet i systemet, så du i stedet for kontantbetaling får fremsendt en samlet faktura.

 

Priser

Priserne på portalen er ekskl. moms.

 

Leveringstid

Webshoppen har en leveringstid på 5 hverdage; 3 hverdage til produktion og efterfølgende 2 hverdage på distribution. Nogle produkter kan have en ekstra produktionstid, det er anført under produkterne i webshoppen. Vær opmærksom på at lørdag og søndags bestillinger gælder som mandagsbestilling. De fleste produkter kan bestilles med hastelevering, hvilket står anført under produkterne i webshoppen. Hvis du bestiller inden kl. 13 på en hverdag, afsendes bestillingen den næste hverdag.

Produktionen er lukket på alle nationale helligdage, fredagen efter Kristi himmelfartdag, grundlovsdag og mellem jul og nytår – men der kan godt bestilles på portalen de pågældende dage.

 

Læs også

Klik her og læs om hvordan man bestiller på portalen (Guidekommer) Klik her og læs om bæredygtig produktion printMedOmtanke.dk

 

 

Kontakt os

Hvis der er noget, du ikke kan finde på webshoppen inden for kommunikation, marketing, design og medieproduktion, så kontakt os på webshop@kailow.dkeller på 38 76 02 02.

 

Kailow A/S er Socialdemokratiet mediepartner. Læs mere om Kailow A/S på: www.kailow.dk

 

Du kan betale med